Miroslav Blažević, legendarni hrvatski trener, ponovo se bori s karcinomom

ĆIRO: Rak se proširio na kosti, pomiren sam sa situacijom, jedino želim otići bez bolova

Objavljeno: 16.11.2021. zagorjeinternational

Vjerojatno najpoznatiji hrvatski nogometni trener, legendarni Miroslav Ćiro Blažević, ponovno se bori s karcinomom, a vijesti su ovoga puta još i gore jer se bolest proširila.     

– Nalazi su opet loši. Liječnici su ubili metastaze na tri mjesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i zdjelicu. Kada mi je liječnica prvi put kazala da nije dobro, PSA vrijednost je pokazivala četiri. Sljedeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, a na posljednjem pregledu vrijednosti su stigle do 20 – rekao je legendarni trener za Jutarnji.hr.

– Već izvjesno vrijeme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Otta Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši nogometni i trenerski divovi pa ne mogu ni ja ostati za sjeme. Pomiren sam sa situacijom, jedino još želim otići bez bolova. Oduvijek imam strašno nizak prag tolerancije na bol – rekao je Blažević.

Prokomentirao je i utakmicu s Rusima koju je nervozno pratio iz svog doma gdje je, kako kaže, ‘Drhtao kao 18-godišnjak’.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba