Poduzetnik ste početnik iz Zagorja, a još nemate poslovni prostor?

Raspisan natječaj za zakup poslovnih prostora u Poslovno – tehnološkom inkubatoru KZŽ – slobodna su tri, evo uvjeta

Objavljeno: 15.11.2021. zagorjeinternational

Direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Martina Jantol Županić raspisala je Javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora/inkubacijskih prostora u Poslovno tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije.

Ponuditelj kako bi ostvario pravo na zakup poslovnog prostora, mora biti poduzetnik početnik, ako je ponuditelj pravna osoba, mora imati sjedište na području Krapinsko-zagorske županije, a ako je fizička osoba, mora imati prebivalište na području županije.

Ponuditelj koji je fizička osoba, a nema prebivalište na području Krapinsko – zagorske županije, može ostvariti zakup ukoliko će poslovni subjekt koji će registrirati, imati sjedište na području županije.

Ponuditelj mora biti registriran za obavljanje jedne ili više djelatnosti iz sljedećih područja: prerađivačka djelatnost, energetska učinkovitost, ICT-a, multimedija, digitalna grafika, arhitektura i građevinarstvo, elektrotehnika ili elektroničko poslovanje, savjetodavne usluge te ostale uslužne djelatnosti vezane uz proizvodnju.

Kako bi ostvario pravo na zakup, ponuditelj mora imati podmirene obveze prema državi, podmirene obveze prema zaposlenicima i ispunjavati propise o potporama male vrijednosti.

U zakup se daju tri poslovna prostora namijenjena za proizvodne djelatnosti smještene u prizemlju objekta, a poslovni prostori mogu se koristiti do pet godina od potpisa ugovora o zakupu. Za uslužne djelatnosti, u zakup se daje pet poslovnih prostora /inkubacijskih prostora te se poslovni prostori mogu koristiti maksimalno tri godine od potpisa ugovora o zakupu.

Potrebnu dokumentaciju za prijavu na ovaj javni natječaj potrebno je dostaviti u zatvorenoj omotnici, putem pošte preporučeno ili osobnom dostavom u Poduzetnički centar Krapinsko – zagorske županije d.o.o., na adresu Krapina, Bobovje 52G, sa sljedećom naznakom na omotnici: “Ne otvaraj – za natječaj – zakup poslovnog prostora/inkubacijskog prostora“ .

Svi detalji natječaja mogu se pronaći OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba