Iskoristite ovaj vikend za shopping!

Objavljeno: 11.11.2021. zagorjeinternational

Blagdani nam polako kucaju na vrata, a s njima i stalna potraga za novim outfitom i poklonima. Ako ste i same u dilemi kada je pravo vrijeme za predblagdanski shopping, usudili bismo se reći – upravo sada. Idealno je vrijeme za shopping i pripremu za blagdane. Napunite vrećice uz brojne shopping popuste jer su trgovine u Westgate Shopping Cityju pripremile vrtoglave popuste.

Kad su u pitanju outfiti ove sezone, apsolutna vladarica će biti smeđa.

Ako pričamo o tamnim i neutralnim bojama, smeđa boja je povijesno zauzela stražnje mjesto u odnosu na boje kao što su plava, crna ili siva. No, godine odabira drugih boja zapravo su odigrale veliku ulogu u povratku smeđih odjevnih kombinacija. Brojni dizajneri koriste upravo ovu zemljanu boju kao način kontrasta u odnosu dizajna i seksi silueta ili ženstvenih komada, što je rezultiralo nenametljivom elegancijom koju je teško postići s bilo kojom drugom bojom.

Modni brendovi Reserved, House i Sinsay u Westgateu su pripremili odličan popust od 20 posto na cjelokupan asortiman po redovnim cijenama, pa je to idealna prilika za kupnju ‘statement’ komada poput kaputa. 

S obzirom na trenutnu sklonost minimalizmu i neutralnim tonovima, ova prirodna boja jednako je dobro prihvaćena na pistama, ali i u ‘street style’ komadima. Ove sezone dodajte barem jedan komad u smeđoj boji u svoj ormar ili se pak obucite od glave do pete u istim tonovima toplo smeđe. 

Modni dodaci u smeđoj apsolutni su ‘must-have’, a svoje pronađite u Mohitu jer vas čeka 20 posto na cjelokupan asortiman modnih dodataka.

Znamo da među vama ima i mama koje vole uskladiti ‘outfit’ sa svojim klincima i klincezama, pa je odlična vijest da je trgovina Baby center pripremila popust od 30 posto na dječju odjeću i obuću po redovnim cijenama. Sigurni smo da ćete se modno uskladiti i zabljesnuti na božićnoj obiteljskoj fotki.

Naravno, tu se krije još puno puno popusta i događanja jer Westgate slavi rođendan, a sve ih pronađite ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba