Župan Stričak održao prijem za uspješne ludbreške hrvačice

“Svojim nastupima promovirate našu županiju, ali i cijelu Hrvatsku – ponosimo se vama, a naša podrška nije upitna“

Objavljeno: 10.11.2021. zagorjeinternational

U Županijskoj palači u Varaždinu priređen je prijem za Ivu i Ninu Gerić te Sandru i Martu Besek, članice Hrvačkog kluba Ludbreg koje su postigle odlične rezultate na mnogobrojnim natjecanjima, kako domaćim, tako i inozemnim.

Sandra Besek okitila se zlatnim medaljama na Prvenstvu Balkana za kadete te na Prvenstvu Mediterana u hrvanju za juniorke, u kategoriji do 57 kilograma, Iva Gerić osvojila je zlatnu medalju na Prvenstvu Mediterana u hrvanju za juniorke, u kategoriji do 62 kilograma, dok je Marta Besek osvajačica brončane medalje na Prvenstvu Balkana za kadete, a Nina Gerek osvojila je broncu na Prvenstvu Mediterana u hrvanju za juniorke, u kategoriji do 76 kilograma.

Vrhunski rezultati

Hrvačice je ugostio župan Anđelko Stričak, a prisutan je bio i županijski vijećnik Alen Runac, ujedno i izbornik svih muških nacionalnih selekcija, dok su uz hrvačice bili i trener hrvatske hrvačke  reprezentacije Pero Panić i trener Ignac Horvat.

Spomenimo kako je nedavno u grčkom gradu Xanthi hrvatska ženska hrvačka reprezentacija nastupila na Prvenstvu Balkana za kadetkinje. Kadetske reprezentativke u ekipnom dijelu bile su treće, osvojivši pet medalja.

Čestitavši im na velikom uspjehu koji su postigle, župan Stričak je naglasio važnost bavljenja sportom, napomenuvši pritom kako su sportaši naši najbolji ambasadori.

Neupitna podrška

– Privrženost sportu te zdravom načinu života, a  uz to i želja za postizanjem dobrih rezultata, karakteristike su koje vas krase i ja vam na tome iskreno čestitam. Svojim nastupima promovirate Varaždinsku  županiju, ali i cijelu Hrvatsku. Ponosimo se vama, a naša podrška nije upitna – rekao je župan te hrvačicama poželio puno zdravlja te novih uspjeha.

Zahvalivši na prijemu, trener Pero Panić istaknuo je kako je unatoč borbi s koronavirusom, ovo jako dobra godina za hrvački sport jer je osvojeno mnogo medalja na različitim natjecanjima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba