U Splitu otvoren međunarodni sajam “SASO 2021.“

Na 50 četvornih metara prostora predstavljaju se i četiri zagorska poduzeća

Objavljeno: 10.11.2021. zagorjeinternational

Splitska Spaladium Arena od danas je domaćin 24. po redu međunarodnog sajma “SASO 2021.“, najznačajnijeg sajma za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije te obrtništvo i malu privredu.

Sajam će ove godine okupiti više od 500 brendova, izlagača i suizlagača iz Hrvatske i inozemstva, a Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Krapina je, s ciljem promocije zagorskog gospodarstva, organizirala izlaganje svojih članica na zajedničkom izložbenom prostoru. Na 50 kvadratnih metara uređenog prostora izlagat će tvrtke “Belina d.o.o.“, “Bravarija Piljek, “Jari d.o.o.“ i “Metalis d.o.o.“.

Prijavljenim se izlagačima financira uređeni izložbeni prostor, a financiranje je omogućeno zahvaljujući sredstvima Krapinsko – zagorske županije, koja su Komori dodijeljena za promociju zagorskog gospodarstva u zemlji i inozemstvu.

Uz izlagački dio, na Sajmu će se održati i bogati program stručnih konferencija i gospodarskih susreta, raznih savjetovanja, prezentacija, ali i edukacija. Sajam “SASO“ otvoren je do subote. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba