Sve za vaš dom na jednom mjestu!

SmartShop – novootvorena trgovina u Krapini i webshop sinonim su za pametnu kupovinu – od LED rasvjete i radne obuće do elektro opreme i profesionalnog alata

Objavljeno: 09.11.2021. zagorjeinternational

Izgorjela vam je žarulja u kuhinji i treba vam nova, a već jako dugo razmišljate i o tome da biste

trebali promijeniti zidne panele u svom dnevnom boravku? Možda ne bi bilo loše ni zamijeniti utičnice po kući? Dobro bi vam došle i nove radne cipele?

Zamislite mjesto gdje možete pronaći gotovo sve za svoje kućanstvo – LED rasvjetu, zidne obloge, prekidače i utičnice, elektro opremu, profesionalni alat i pribor te radnu obuću, po vrlo povoljnim cijenama.

Sve što trebate učiniti, jest otići na adresu Zagrebačka cesta 27 u Krapini i u novootvorenoj trgovini “SmartShop“, kako i samo ime govori, obaviti ‘pametnu kupovinu’, nakon koje ćete kući otići sretni i zadovoljni jer ste za svoj dom dobili kvalitetne proizvode, a vaš je novčanik i dalje ostao gotovo pun.

Veliki izbor

U Zagorju nigdje ne možete pronaći DeWalt profesionalni alat? U “SmartShopu“ od sada možete, primjerice, kupiti aku bušilicu odvijač DCD710D2 12V 2×2,0Ah vrhunske kvalitete po povoljnoj cijeni od 999kuna.

LED rasvjeta sve je traženija, a “SmartShop“ nudi veliki izbor žarulja, traka, reflektora, ugradbene i nadgradne rasvjete, stropne svjetiljke, zidne i panik svjetiljke, cijevi i vrtnu rasvjetu.

Bliži se mnogima najljepše doba godine – Božić. Već ste počeli razmišljati o lampicama i ukrasima? Ne brinite jer i to ćete moći pronaći na policama “SmartShop“ trgovine.

Obavite pametnu kupovinu za sebe i svoj dom, a u studenome vas očekuje i posebna pogodnost – proizvod LED plafonjere STRUHM snižene 10 posto.

Osim gotovinom, plaćati možete i kreditnim karticama Visa, Master Card, Diners i Maestro, jednokratno ili uz obročno plaćanje.

Web shop

A u ovo pandemijsko doba, tu je još jedna korisna informacija – svoju pametnu kupovinu možete obaviti i putem web shopa “mysmartshop.hr“, gdje također imate veliki izbor proizvoda za svoje kućanstvo, a oni vam stižu na kućnu adresu najkasnije do pet radnih dana nakon što obavite svoju kupovinu. “SmartShop“ vam stoji na usluzi za sva vaša pitanja. Nazovite broj 098/520-180, pošaljite upit na e-mail [email protected] ili ih jednostavno posjetite na adresi Zagrebačka cesta 27, Krapina, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati te u subotu od 8 do 14 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba