Zbog nepovoljne epidemiološke situacije

Otkazano trčanje u znak sjećanja na Vukovar i Škabrnju koje se trebalo održati u Zaboku 18. studenoga

Objavljeno: 09.11.2021. zagorjeinternational

Zbog iznimno nepovoljne epidemiološke situacije, odgađa se grupno trčanje u znak sjećanja na sve stradale, poginule, ranjene, zatočene i nestale branitelje, koje je trebalo biti održano 18. studenoga u Zaboku.

Inicijativa je pokrenuta prošle godine, a sama ideja organizatora bila je da se svake godine istrči kilometraža istovjetna broju godina koje su prošle od tragedije pada Vukovara i Škabrnje, pa je tako ovogodišnja utrka trebala biti dugačka 30 kilometara.

Iako su ove godine planirali pozvati sve zainteresirane, organizatori Sven Šemovčan, Gordan Gregurić i Tomislav Vuzem su zbog trenutne situacije odustali od događaja te se oglasili priopćenjem.

– Zbog svakodnevne sve lošije epidemiološke situacije, a u cilju društvene odgovornosti i zaštite zdravlja sudionika, uz svu dobru volju, primorani smo otkazati masovnije okupljanje. Molimo vas da, iako iz epidemioloških razloga događaj neće biti izrealiziran u masovnijem izdanju, dostojno obilježimo sjećanje na Vukovar i Škabrnju, pogotovo educirajući mlađe naraštaje – poručili su organizatori. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba