KRAPINSKE TOPLICE: Očišćeni kanali potoka Topličine i Kosteljine

IZ OPĆINE PORUČUJU: Uočite li nova onečišćenja, odmah nam dojavite

Objavljeno: 08.11.2021. zagorjeinternational

Završeni su radovi na uklanjanju naplavina iz kanala oborinskih voda na području općine Krapinske Toplice, i to na lokacijama kod potoka Topličine u samom središtu mjesta, te u naselju Vrtnjakovec, oko potoka Kosteljina.   

Ukupno je očišćeno 1510 metara onečišćenog područja, od čega je 510 metara očišćeno uz potok Topličinu, a tisuću uz potok Kosteljinu. 

Iz Općine poručuju da je zaštita okoliša izuzetno važna pa mole mještane da, ako primijete onečišćenja kanala, to odmah dojave u Općinu. Akciju čišćenja provele su Hrvatske vode. (vh)

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba