IZVUČENA 'SEDMICA': Sretni dobitnik je iz okolice Zagreba

Osvojio pet milijuna kuna, pa otkrio svoju tajnu

Objavljeno: 04.11.2021. zagorjeinternational

Broj dobitnika igara Hrvatske lutrije i dalje raste. Iako je prošlog petka glavni dobitak igre “Eurojackpot“ otišao u Poljsku, 1. studenoga u Dubrovnik  je otišao “Bingo 36“ u iznosu od 2.206.059,75 kuna, a svega nekoliko dana ranije, 27. listopada, osvojen je i dobitak “6+1“, kojim je igrač preko interneta osvojio 887.597,70 kuna.

Dobitnika sedmice vrijedne pet milijuna kuna odigrane 23. listopada preko interneta, ovih je dana kontaktirala i Hrvatska lutrija.  

– Nemam svoje brojeve, no imam način kako ih biram. Pregledam kakvi su brojevi bili u posljednja dva izvlačenja i onda odigram kontra tih. Ako su bili visoki brojevi, biram niže ili suprotno – rekao je sretnik iz okolice Zagreba. 

Radi se o igraču koji već duže vrijeme igra igre Hrvatske lutrije, a uglavnom “Loto 7“ i “Eurojackpot“. Pandemija ga je primorala da iskuša sreću i na internetu.

– Uglavnom sam igrao na prodajnim mjestima, no kad je krenula pandemija i kad je došlo do zatvaranja, tijekom travnja 2020. godine otvorio sam račun i na internetu. Da sam znao kakve ću biti sreće, napravio bih to i ranije – govori sretni igrač i dodaje kako je za to izvlačenje odigrao sasvim slučajno.

– Gledao sam nogometnu utakmicu koja je bilo prilična dosadna, a onda sam tu dosadu odlučio presjeći igrom “Loto 7“ – prisjeća se.

Iako nema detaljne planove što će učiniti s dobitkom, prvo će se ipak riješiti kreditnih obveze, ali će isto tako i dalje ostati raditi na istom radnom mjestu. Kaže kako mu se život neće baš mnogo promijeniti.

Uz čestitke dobitniku, Hrvatska lutrija je pozvala sve igrače da sudjeluju u nadolazećim igrama od kojih je prva na rasporedi već danas, izvlačenje “Lota 6“ i očekivanog “Jackpota“ od 1.400.000 kuna, a za sve koji danas neće stići, već u petak se igra “Eurojackpot“ u kojem se igra za 75 milijuna kuna. Također, u subotu slijedi novo izvlačenje “Lota 7“ i “Jackpota“ od pet milijuna kuna, dok će dobitak “6+1“ iznositi 400 tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba