VIDEO: Nepregledna kolona za testiranje ispred OB Zabok

Ravnatelj Vančina: Točno je, slika ne laže, svi oni idu na testiranje

Objavljeno: 03.11.2021. zagorjeinternational

Na Facebook stranici “Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija” jutros je osvanuo video nepregledne kolone automobila, a u opisu je stajalo “Kolona za testiranje na Bračku“.

Kako bismo provjerili je li ova informacija točna, nazvali smo ravnatelja Opće bolnice Zabok Tihomira Vančinu.

– Da, da. Točno je, slika ne laže, kolona je do autoputa. Svi oni idu na testiranje, da. Velika je gužva. Vraćamo se u 12. mjesec prošle godine što se tiče testiranja – rekao je ravnatelj Vančina.

Pitamo ga i je li današnja situacija mnogo gora u odnosu na prethodne dane.

– Jučer je bilo oko 400, ako se ne varam, a danas bi moglo biti sto više – dodao je.

U trenutku našeg poziva, ravnatelj je bio u velikoj gužvi upravo zbog situacije s koronavirusom i testiranjima. Naime, trajao je operativni sastanak organizacije covid odjela koji je jučer otvoren na pulmologiji i u tijeku je rješavanje niza problema na kojima trenutno radi pet doktora.  

VIDEO pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba