Novi predsjednik Udruge spec. jedinice policije “Barun“ susreo se sa županom Kolarom

Jakobović: Želimo postaviti spomen obilježja na sve lokacije gdje su poginuli pripadnici naše jedinice

Objavljeno: 02.11.2021. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar prošlog je ponedjeljka održao sastanak s novim predsjednikom Udruge specijalne jedinice policije “Barun“ Milanom Jakobovićem.

Jakobović je županu predstavio planove udruge za naredno razdoblje, istaknuvši da su u proteklom imali dosta problema.

– Sve to sada želimo ostaviti iza sebe, da ova udruga s novim rukovodstvom napreduje i normalno radi na korist svih svojih članova. Pripadnici Specijalne jedinice policije “Barun“ činili su osnovu naše policijske uprave, no o našem ratnom putu se još uvijek dosta toga ne zna u široj javnosti. To želimo promijeniti, a osobito nam je važno da postavimo spomen obilježja na sve lokacije na kojima su poginuli hrvatski branitelji, pripadnici naše jedinice – poručio je Jakobović, zahvalivši županu na podršci koju udruzi pruža u ostvarivanju njihovih planovima za četverogodišnje razdoblje.

Raspravljalo se i o izazovima s kojima se u svom radu susreću braniteljske udruge, a istaknuta je i kontinuirana potpora koju Županija daje braniteljima.

Sastanku su nazočili i pročelnica županijskog Upravnog odjela nadležnog za branitelje Martina Gregurović Šanjug te dopredsjednik Udruge specijalne jedinice policije “Barun“ Stjepan Zimić.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba