Muškarci, trebate savjet?

Evo kako odabrati zaručnički prsten iz snova

Objavljeno: 02.11.2021. zagorjeinternational

Stil, besprijekornost i sigurnost – to su osnovne karakteristike najuspješnije kupnje prstena, koji je namijenjen emocionalnom činu zaruka. Kako biste odabrali zaručničko prstenje koje će biti baš odabrano kao i buduća zaručnica i supruga iz snova, donošenje odluke o kupnji upravo takvog modela često je zahtjevan i detaljan proces.

Odluka o zarukama je vrlo važna, snažna i simbolična, jer je dokaz ljubavi i pokazuje neizmjernu želju za zajedničkim životom i stvaranjem obitelji. Zato je od velike važnosti da takav čin bude popraćen zaručničkim prstenom koji će voljenu osobu ostaviti bez teksta, ali ne doslovno, već s jedinim poželjnim odgovorom, a to je jasno i glasno “DA“.

Nema grešaka s dragim kamenjem

Većina dama sanja o tome da dobije nakit s dragim kamenom, u varijanti bijelog ili žutog zlata, u činu zaruka. Može biti savršen dijamant, ali i plavi safir, jedinstveni zeleni smaragd ili snažni crveni rubin, svih oblika i veličina. Osim toga, detalji izrađeni od opala i klasičnih cirkona, gravure i kombinacije boja, također stvaraju entuzijazam kod većine žena. Klasični okrugli prsten s kvadratom, okruglim ili kamenom drugih oblika uvijek je dobrodošao kao idealan zaručnički prsten.

Dragocjeni kamen ima veliku vrijednost pa ovaj izbor zahtijeva nešto veće novčane izdatke, osobito za dragocjenosti većih dimenzija. Međutim, postoje i dame koje vole smanjene varijante, pa je tada važno izbjeći ovaj izbor. U tom slučaju, mali dragi kamen koji će biti dio unutrašnjosti prstena s nekim drugim detaljem ili bez drugih dodataka, svidjet će se i devojci s najzahtjevnijim ukusom. Promatranje prstena koji žena već nosi ili drugih komada nakita može značajno pomoći u ovom izboru.

Harmonija karaktera, stila i ukusa za prsten iz snova

Kako bi zaručnički prsten ne samo ispunio, već i nadmašio očekivanja odabranog, važno je da odgovara temperamentu, ali i stilu odijevanja i ukusu. Ovo je važno kako biste se nosili s uživanjem u svakom pogledu na svojoj ruci svaki dan, ali i uskladili se s odjevnom kombinacijom. Kad je u pitanju dama koja voli detalje koji su trendi, moderni i popularni, tada je izbor dragog kamena srednjih ili većih dimenzija savršen. S druge strane, u slučaju da buduća supruga teži stilu odijevanja i odabere detalje koji joj osobno odgovaraju, bez obzira na svjetsku modu i druge trendove, potrebna joj je udobnost i jedinstvenost. Tada je anatomski prsten od bijelog zlata koji daje osjećaj ugode, s reljefnim kamenom ili drugim detaljima minijaturnih dimenzija najbolji izbor.

Osim toga, razumije se da se barem približna veličina zaručničkog prstena mora unaprijed detaljno odrediti. Najbolje je uzeti stariji model i prema njemu odrediti dimenziju, a ako to nije izvedivo, onda pozovite pomoć nekoga tko može znati koji bi broj bio prikladan. Važno je obratiti pozornost na sve detalje, jer zaručnički prsten nosi se svaki dan, dugi niz godina, te bi trebao u potpunosti odgovarati stilu i ukusu voljene dame, dok balansira između raspoložive ponude i raspoloživog proračuna.

San svake djevojke je dobiti zaručnički prsten koji će biti kao da ga je sama odabrala – u skladu s energijom i temperamentom, ukusom i stilom, ali i svakodnevnom odjećom. Kako bi san postao stvarnost, potrebno je da se muškarci malo više angažiraju i barem u ležernom razgovoru otkriju što žene vole, kao i da osluškuju njihove želje, ali i slijede i promatraju stil odjeće i modne detalje koje nose sa zadovoljstvom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba