Na respiratoru u Općoj bolnici Zabok je 11 pacijenata

U KZŽ 42 nova slučaja zaraze koronavirusom, preminula jedna osoba

Objavljeno: 01.11.2021. zagorjeinternational

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 42 nove osobe pozitivne na koronavirus. Radi se o osobama s područja sljedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Donja Stubica (1), Grad Krapina (3), Grad Oroslavje (1), Grad Pregrada (1), Grad Zabok (4), Grad Zlatar (2), Općina Bedekovčina (4), Općina Budinščina (3), Općina Desinić (3), Općina Gornja Stubica (1), Općina Hrašćina (1), Općina Hum na Sutli (4), Općina Konjščina (1), Općina Kraljevec na Sutli (1), Općina Marija Bistrica (8) i Općina Stubičke Toplice (4).

Oporavilo se 67 osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 961. U samoizolaciji se nalaze 1502 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 42 osobe pozitivne na SARS CoV-2, među kojima 11 na respiratoru. Preminula je jedna COVID pozitivna osoba.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba