U ambulanti u Zagorskim Selima od utorka će raditi doktorica Ivana Grahovac

NAČELNICA KRIVEC – JURAK: Hvala mještanima na strpljivosti, ostavljanjem svojih kartona, omogućili ste da dobijemo liječnicu

Objavljeno: 28.10.2021. JJ

Načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec – Jurak pohvalila se dobrim vijestima – od 2. studenoga u tamošnju ambulantu dolazi doktorica Ivana Grahovac, koja će raditi na puno radno vrijeme.
Podsjetimo, načelnica je već neko vrijeme izražavala zabrinutost za primarnu zdravstvenu zaštitu u svojoj općini, s obzirom na to da su bile sve učestalije pritužbe mještana i korisnika usluga da sve češće u njihovoj ambulanti nema liječnika, a niti medicinske sestre. Stoga je uputila i dopis krapinsko – zagorskom županu Željku Kolar, s ciljem, kako je sama navela, da se utvrdi kakva je budućnost primarne zdravstvene zaštite u općini Zagorska Sela.

– Tražimo hitnu intervenciju i odgovor što se planira poduzeti da bi se ustavna prava na primarnu zdravstvenu zaštitu naših mještana mogla osigurati, što je osobito važno u vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19 – stajalo je u dopisu.
Čini se da je problem sada riješen, pa je najavljeno da će ambulanta parnim datumima raditi ujutro, a neparnima popodne.

– Hvala dragim mještanima na strpljenju. Ostavljanjem svojih kartona, omogućili ste da dobijemo liječnicu. Ostalima upućujem poziva da se vrate, kako bi ambulanta ostala – poručila je načelnica Krivec – Jurak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba