TERME JEZERČICA IMAJU NOVOG VLASNIKA: Kupio ih je istarski poduzetnik Graciano Rudan

“U planu je rušenje hotela i gradnja modernog turističkog kompleksa s oko 400 soba”

Objavljeno: 27.10.2021. zagorjeinternational

Donjostubičke Terme Jezerčica imaju novog vlasnika. Kako doznaje Lider, nakon 15 godina, od dosadašnjih vlasnica Zrinke i Dubravke Lekić, kupio ih je Graciano Rudan, vlasnik tvrtke za energetsku obnovu iz Žminja, koji ima i veliki udjel u Hotelima Vodice te nekadašnjem Ininom odmaralištu.
Inače, njegov je glavni biznis u sklopu obiteljske tvrtke Rudan d.o.o. energetska obnova i još prije nekoliko godina njegova tvrtka postala je lider na tržištu uštede vode, a malo poslije specijalizirala se za projekte ESCO-a.
Kako Lider doznaje od Danijela Benčića, kojemu je Rudan prepustio upravljačku poziciju, tvrtka je u turističke akvizicije ušla zbog perspektive sektora, a ideja je da se objekti dovedu na razinu četiri plus zvjezdice. Ukupno je od 2015. uloženo oko 200 milijuna kuna.
– Preuzimanje Termi Jezerčica teklo je bez većih problema, zbog kvalitetne pripreme. U planu je rušenje hotela i gradnja modernog turističkog kompleksa s oko 400 soba u dvije faze – rekao je Benčić, predsjednik Uprave Rudana, dodavši da projekte ne namjeravaju prodati, nego razvijati u vlastitoj režiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba