Odlukom gradskih vijećnika:

Pregradski vrtić će zbog proširenja zaposliti još četiri odgojitelja i jednu spremačicu, a do kraja odgojne – obrazovne godine planira se upis do ukupno 196 djece

Objavljeno: 27.10.2021. JJ

U utorak je održana četvrta sjednica pregradskog Gradskog vijeća, kojoj su prisustvovali svi vijećnici i vijećnice. Na dnevnom redu našlo se deset točaka, a sve su odluke donesene jednoglasno.
Nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, Gradsko vijeće prihvatilo je Godišnje izvješće o radu Dječjeg vrtića “Naša radost” Pregrada za odgojno – obrazovnu 2020./2021. godinu. Ravnateljica Gordana Krizmanić u izvješću je istaknula kako je prošle godine otvorena osma odgojna skupina, povećan je kapacitet vrtića, a realizirane su i sve predviđene aktivnosti, osim druženja koja nisu bila dozvoljena zbog epidemije bolesti COVID-19. Članovi Gradskog vijeća uputili su čestitke na uspješnoj realizaciji plana i programa ravnateljici i njenom timu, a potom su prihvatili i Godišnji plan i program rada vrtića za novu odgojno – obrazovnu godinu.
Gradsko vijeće donijelo je i Odluku o davanju prethodne suglasnosti na prijedlog Izmjena Plana upisa djece u Dječji vrtić, kojom se do kraja odgojno – obrazovne 2021./2022. godine planira upis do ukupno 196 djece. S obzirom na to da je zbog povećanja broja djece u vrtiću potrebno zaposliti još stručnog kadra, vijećnici i vijećnice dali su suglasnosti na izmjene Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića te suglasnost na zapošljavanje četiri odgojitelja i jedne spremačice.
Na dnevnom redu našao se i prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za nabavu opreme Niskogradnji putem financijskog leasinga i jednokratnom uplatom, kako bi se nabavili utovarivač na kotačima i kombinirka rovokopača – utovarivača.
Dodatno, Gradsko vijeće odlučivalo je i o prijedlogu imenovanja Roberta Gretića za člana Nadzornog odbora Humplina, kao predstavnika Grada Pregrade za naredno mandatno razdoblje, a prihvaćen je i Program rada i Financijski plan Gradskog savjeta mladih za 2022. godinu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba