Marijabistrički župljani u Loboru na Hodočašću molitelja žive krunice

Uz prečasnog Matoševića, u Svetište Majke Božje Gorske hodočastilo 50-ak župljana

Objavljeno: 25.10.2021. zagorjeinternational

Župljani marijabistričke župe u nedjelju su po drugi puta organizirano hodočastili u Lobor, u Svetište Majke Božje Gorske.

Loborsko je svetište i ove godine organiziralo Hodočašće molitelja žive krunice, a s obzirom na to da u bistričkoj župi djeluje Zajednica žive krunice, njeni su članovi i ove godine hodočastili Majci Božjoj Gorskoj, uz pridruživanje još nekih župljana, piše Radio Marija Bistrica.

Oko 50 hodočasnika je s rektorom Svetišta Majke Božje Bistričke, prečasnim Domagojem Matoševićem, krenulo na put pješice, dok su im se ostali pridružili na misnom slavlju koje je vodio velečasni Tomica Božićek, a  propovijedao je prečasni Matošević. Po završetku mise, domaćini su počastili hodočasnike.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba