Projekt “Pokreni se, izmjeni se!“ ide dalje

Nezaposleni mladi od 15 do 29 godina idućeg petka imaju priliku besplatno posjetiti Muzej krapinskih neandertalaca

Objavljeno: 24.10.2021. zagorjeinternational

Hrvatski Crveni križ i Gradsko društvo Crvenog križa Krapina pozivaju mlade od 15 do 29 godina koji nisu zaposleni, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, da u sklopu projekta “Pokreni se, izmjeni se!“ posjete Muzej krapinskih neandertalaca sljedećeg petka.
Uz stručno vodstvo, do kraja godine planiran je zajednički posjet knjižnici te sudjelovanje u radionicama o važnosti mentalnog zdravlja, zatim o partnerskim odnosima te o prevenciji nasilja u mladenačkim vezama, suočavanju s ljutnjom te utjecaju interneta i društvenih mreža na kvalitetu život mladih.
Sudjelovanje u svim pobrojanim aktivnostima je besplatno, uz obaveznu prijavu na pojedinu aktivnost. Također, sudionicima će se vratiti troškovi prijevoza u iznosu od dvije kuna po kilometru ili u iznosu cijene kupljene karte prijevoznika.
Svi zainteresirani se prijaviti mogu na broj telefona 049/371-141, uz interni broj 5, broj mobitela 091/608-1027 ili putem e-maila [email protected].
Inače, projekt se provodi od 6. srpnja ove godine, a trajat će do 6. srpnja 2023. godine. Vrijedan je 1.980.057 kuna, a partneri na projektu su Krapinsko – zagorska županija, Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec, Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Krapina. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba