ODABERITE SVOJ TERMIN! Martinje će se na "Vuglec bregu" slaviti čak četiri puta

Za doček mošt i pečeni kesteni, zatim slasna večera u tri slijeda, pa nezaobilazna ceremonija krštenja mošta i zagorski mužikaši

Objavljeno: 23.10.2021. zagorjeinternational

Ako još uvijek nemate planove za Martinje, “Vuglec breg” je za vas pripremio ponudu koja se ne odbija!
Uz zagorske mužikaše i ceremoniju krštenja mošta, na “Vuglec bregu” Martinje će se slaviti čak četiri puta – 5., 6., 12. i 13. studenoga, s početkom u 19 sati.
Martinjske špelancije vodit će biškup cesargradski, a u glazbenom dijelu programa, u petak 5. i 12. studenoga nastupa Tamburaški sastav Ekipa, u subotu, 6. studenoga, “Harmonija bend“, a u subotu 13. studenoga “Podvinčani“.
Martinjski aranžman sastoji se od dobrodošlice uz mošt i pečene kestene ‘pri baki Rozi’, te martinjsku večeru u tri slijeda, koja uključuje meso iz banjice, gusku s ražnja i dimljenu svinjsku pečenku ‘iz paca’, krumpir iz krušne peći, mlince, crveno dinstano zelje, hajdinu kašu, pečene štrukle i štrudlu od jabuka. Martinjski kum i kuma bit će nagrađeni bocom pjenušca “Vuglec“.
Cijena aranžmana bez noćenja iznosi 280 kuna po osobi, a s noćenjem i doručkom, 665 kuna po osobi. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 185 kuna po osobi. Obavezna nadoplata za boravišnu pristojbu i osiguranje iznosi 11 kuna po osobi.
Rezervacije se zaprimaju na broj telefona 049/345 – 015 ili putem e-maila, na adresu [email protected]. Svi detalji mogu se pronaći na internetskoj stranici “Vuglec brega”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba