Ove nedjelje dođite na "Gupčevu kestenijadu" u Gornju Stubicu

Uživajte u pečenim kestenima, gulašu od gljiva, moštu, ali i bogatom kulturno – zabavnom programu

Objavljeno: 23.10.2021. zagorjeinternational

Ove će se nedjelje u Gornjoj Stubici održati manifestacija “Gupčeva kestenijada – mošt rezanec i kostanj pucanec“.

Kulturno – zabavni program će se, prigodno, održati ispred Gupčeve lipe, a posjetitelji će, osim u pečenim kestenima i raznim slasticama od kestena, moći uživati i u gulašu od gljiva, ali i degustaciji mošta Udruge vinara i vinogradara “Peharček“.

Uz bogatstvo gastronomske ponude, posjetitelji će moći uživati u nastupima KUD-ova “Petar Zrinski” iz Vrbovca, KUD-a “Bosiljak” iz Čučerja te glazbenog sastava “Bonaparte“ i dua “Hands & Voice – Tomi & Vladek“.

Sa šumskim plodovima i raznim vrstama gljiva, posjetitelje će upoznati ljubiteljica prirode i umjetnica Jadranka Blagec, a bit će organiziran i mali sajam OPG-ova i udruga s raznolikom ponudom. Također, Udruga obrtnika Stubica će za sve volontere i izvođače pripremiti ukusan gulaš.

Organizator manifestacije je Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica u suradnji s KUD-om “Matija Gubec” Gornja Stubica, Općinom Gornja Stubica te Udruženjem obrtnika Stubica. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba