BRAVO, KLINCI! Djeca iz krapinskog Dječjeg vrtića "Gustav Krklec" nesebično se odvojila od svojih igračaka i prikupila sedam vreća plišanaca i slikovnica, koje su dostavljene Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb

VJERUJEMO DA ĆE IH RAZVESELITI I OLAKŠATI IM BORAVAK U BOLNICI: “Malim pacijentima želimo brz oporavak!”

Objavljeno: 21.10.2021. Alen Brodar

Klinika za pedijatriju KBC-a Zagreb još od prošlog Uskrsa provodi projekt doniranja igračaka, putem kojeg svaki mališan koji dođe na pregled kod njih dobije na dar plišanu igračku.
U akciju su se ovog puta odlučili uključiti i klinci iz krapinskog Dječjeg vrtića “Gustav Krklec”, na prijedlog Kristine Jurman koja je i sam djelatnica KBC-a, a ujedno i majka djece koja su polaznici vrtića. Akcija prikupljanja igračaka i slikovnica za malene pacijente na Rebru tako je provedena u periodu od 12. do 18. listopada, a uključio se znatan broj djece i roditelja iz krapinskog gradskog vrtića, pri čemu je prikupljeno sedam velikih vreća igračaka.

– Na ovaj smo način pokušali kod djece osvijestiti vrijednost pomaganja bolesnima, odnosno nesebičnog odvajanja, pri čemu malom gestom možemo druge razveseliti. Zahvaljujemo obitelji Jurman što su dostavili prikupljene igračke u KBC Zagreb. Raduje nas što smo pridonijeli ovom projektu, a malim pacijentima želimo brz oporavak, u nadi da će ih prikupljene igračke razveseliti i pomoći da lakše podnesu hospitalizaciju – istaknuli su iz Dječjeg vrtića “Gustav Krklec”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba