Općina Veliko Trgovišće dodjeljuje stipendije učenicima srednjih škola i redovnim studentima

Učenicima 300, a studentima 500 kuna mjesečno – prijave do sutra

Objavljeno: 21.10.2021. zagorjeinternational

Odlukom načelnika Velikog Trgovišća Roberta Grebličkog, objavljen je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i redovnim studentima za školsku/akademsku godinu 2021./2022.

Dodjeljuje se 16 učeničkih stipendija u mjesečnom iznosu od 300 kuna i 11 studentskih stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno.

Uvjet je da roditelji imaju prebivalište na području općine, da studenti/učenici nisu korisnici stipendije ili kredita po nekoj drugoj osnovi te da imaju redovno upisanu godinu školovanja. Za učenike srednja ocjena ostvarena u posljednjoj godini školovanja ne može biti niža od 3,5 (osim za deficitarna zanimanja – preddiplomski i diplomski studij logopedije, preddiplomski i diplomski sveučilišni studij matematike nastavnički smjer, stručni prvostupnik predškolskog odgoja te zidar, keramičar, vodoinstalater, stolar, soboslikar – ličilac), a u obzir se uzima i socijalni kriterij te se vrednuju društvene aktivnosti.

Zahtjevi se podnose na posebnom obrascu kojeg kandidati mogu dobiti u Općini Veliko Trgovišće ili ga mogu skinuti s internetske stranice Općine, a zahtjevi se dostavljaju u Općinu Veliko Trgovišće, na adresu Trg Stjepana i Franje Tuđmana 2, 49214 Veliko Trgovišće.

Natječaj traje do petka. Detalji natječaja nalaze se na internetskoj stranici Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba