Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate Home, ovog vikenda ima fantastične popuste

Odlični popusti za sve koji opremaju dom!

Objavljeno: 21.10.2021. zagorjeinternational

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate Home, ovog vikenda ima fantastične popuste. A kako bismo vam olakšali potragu za novim namještajem, donosimo ideje za preuređenje doma.

U današnje vrijeme sve je manji broj zaljubljenika u dizajn koji namještaju prostor setovima namještaja. Iako je lako upasti u zamku praćenja određenog trenda – bilo da se radi o antiknom, skandinavskom ili tradicionalnom stilu – najzanimljiviji prostori su upravo oni koji kombiniraju elemente iz više razdoblja i stilova.

Kombiniranje namještaja iz različitih razdoblja i stilova može biti zabavno, pogotovo ako to nikada prije niste radili. Kada počnemo uređivati svoj dom, trgovine s velikim izborom i ponudom često su prvi korak pri opremanju osnovnim namještajem: kvalitetnim sofama, čvrstim krevetima i prostranim stolovima. No, nakon što pribavite bazne komade namještaja, otvara se prilika za dodavanje manjih komada namještaja, dekoracija i detalja kako bi upotpunili izgled doma.
Nadamo se da ste sada spremni krenuti u Westgate Shopping City, kako biste pronašli savršene komade koji ćete dodati svom domu?

Evo nekoliko sigurnih savjeta za dekoriranje i uređenje koji će vam pomoći da počnete kombinirati različite stilove namještaja:
– zadajte si temu ili smjer kojim ćete se voditi cijelim putem uređenja
– odaberite paletu boja koju ćete koristiti
– poigrajte se modernim umjetničkim djelima
– pripazite na odnos dimenzija ključnih i dekorativnih komada namještaja
– koristite različite materijale i strukture

I za kraj… Uživajte u cijelom procesu!
Odlične popuste u Westgate Shopping Cityju pronađite na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba