Na trećem danu Tjedna karijera FOI-ja, studenti su se vratili u najveću dvoranu i popunili sva raspoloživa mjesta

Na zabavnoj panel diskusiji, panelisti podijelili sa studentima svoja iskustva zapošljavanja i trikove kako biti bolji u planiranju svoje karijere

Objavljeno: 21.10.2021. zagorjeinternational

Na trećem danu Tjedna karijera Fakulteta za organizaciju i informatiku, studenti su se vratili u najveću dvoranu i popunili sva raspoloživa mjesta. Na zabavnoj panel diskusiji [email protected] – Agilni, atraktivni, adaptivni i interaktivni, Vedrana Miholić (CROZ), Goran Kanižaj (Mobilisis) i Moreno Grgurić (ecx.io), uz moderatora Karla Kukeca (Tehnološki park Varaždin), podijelili su sa studentima svoja iskustva zapošljavanja i trikove kako biti bolji u planiranju svoje karijere. Naglasili su važnost adaptivnosti i agilnosti koja dolazi i od zaposlenika samog, ali i od poslodavca. Studentima su poručili da oni zapošljavaju studente već od druge ili treće godine preddiplomskog studija i da je veoma važno da budu motivirani, no da svakako ne odustaju od fakulteta, već da planiraju svoje obrazovanje i svoj obrazovni put.
Poduzeće Haix na FOI je dovelo zanimljivo gostujuće predavanje prof. dr. ing. Andreasa Syske, koji je studentima govorio o temi “Fascinating Factories – When Production meets IT”.
Uz brojne radionice, studenti u dvorištu FOI-ja razgovarali su s poduzećima Axilis, Barrage d.o.o., CROZ, DignetSoftware d.o.o., ecx.io, Ericsson Nikola Tesla, FIVE, Televend by INTIS, minus5 d.o.o., MOBILISIS d.o.o., Omega software d.o.o., TECH PARK Varaždin / Makerspace, Udruga poslovnih analitičara – IIBA te Visage Technologies.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba