Nastupit će svetokriški Crkveni zbor "Ivan Bradica"

“HRVATSKI SVECI I BLAŽENICI U NAŠEM NARODU”: U Dvorcu Sveti Križ Začretje ovog četvrtka otvara se izložba akrila i kipova splitske slikarice i kiparice Karin Grenc

Objavljeno: 20.10.2021. zagorjeinternational

U Dvorcu Sveti Križ Začretje ovog četvrtka s početkom u 17.30 sati održat će se otvorenje izložbe akrila i kipova “Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu“, splitske slikarice i kiparice Karin Grenc.

Grenc je rođena Splićanka koja je po zanimanju grafička dizajnerica. Članica je Hrvatske udruge likovnih umjetnika Split. Svoja je djela izlagala na brojnim skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, a samostalno 14 puta.  

Izložbom kojom dolazi u Zagorje, krajem svibnja ove godine započeli su 13. Dani hrvatskih svetaca i blaženika u Križevcima, a sada, nakon Šibenika, rektor Nacionalnog svetišta sv. Josipa mons. Antun Sente omogućio je da izložba dođe i u Sveti Križ Začretje.

– Pozivamo ovim putem sve ljubitelje umjetnosti da nam se pridruže u četvrtak na svečanosti otvaranja izložbe na kojoj će nastupiti i Crkveni zbor “Ivan Bradica” iz Svetog Križa Začretja – pozivaju iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba