Zbog izvođenja radova na preseljenju plinske redukcijske stanice

VAŽNA OBAVIJEST: Širi centar Krapine sutra bez plina, a do prekida opskrbe moglo bi doći i u četiri gradska naselja te u Đurmancu i Jesenju

Objavljeno: 19.10.2021. zagorjeinternational

Gradska plinara Krapina obavještava potrošače i opskrbljivače plinom da ove srijede od 7 do 12 sati, zbog izvođenja radova na preseljenju plinske redukcijske stanice, potrošači na području od južne zone prema sjeveru (Zagrebačka cesta, Gajeva ulica, Trg Ljudevita Gaja, Bregovita ulica, Magistratska ulica, Ulica Matije Gupca), neće imati plina.

Ovisno o dinamici potrošnje plina koji je akumuliran u plinskom distribucijskom sustavu, do prekida isporuke plina može doći i na području naselja Strahinje, Podgora Krapinska, Doliće, Žutnica te Đurmanca i Jesenja.

– Mole se potrošači koji i po nastavku isporuke plina, odnosno nakon 12 sati, neće imati plin, da samostalno pokušaju odblokirati regulator tlaka plina koji se nalazi ispred plinomjera. U slučaju poteškoća, molimo vas da kontaktirate dežurnu službu Gradske plinare Krapina, dostupnu 0-24, na broj telefona 091 371 17 18. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, odgodit ćemo radove i o novom terminu izvođenja radova obavijestiti potrošače. Molimo građane za razumijevanje i strpljenje – poručili su iz GPK-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba