PREDLOŽITE KANDIDATE: Raspisan je natječaj za dodjelu priznanja Grada Krapine

GRADONAČELNIK GREGUROVIĆ: Posebno mi je drago što dodjeljujemo i ‘malu plaketu’, kojom nagrađujemo naše vrijedne učenike i studente

Objavljeno: 19.10.2021. zagorjeinternational

Odbor za priznanja Grada Krapine objavio je javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu gradskih priznanja za 2021. godinu.
Javna priznanja Grada su nagrada za životno djelo, priznanje počasni građanin, povelja Grada, plaketa, grb Grada Krapine i mala plaketa, a dodjeljuju se onim građanima koji su na neki način doprinijeli gradu.  


Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja moraju biti pismeno obrazloženi i pritom sadržavati podatke o podnositelju prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv pravne osobe na koju se prijedlog odnosi, uz navođenje osnovnih podataka o osobi, naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog, iscrpno obrazloženje prijedloga (postignuća i doprinosi radi kojih se predlaže dodjela priznanja) te odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja može se dati i posmrtno.
Gradonačelnik Zoran Gregurović poziva sve građane, udruge, vjerske zajednice, političke stranke, trgovačka društva, ustanove te druge pravne osobe na dostavu svojih prijedloga, a poseban značaj daje ‘maloj plaketi’, koja se dodjeljuje učenicima i studentima.


– Izrazito mi je drago što ćemo nagraditi i naše vrijedne učenike i studente, koji promoviraju naš grad i svojim znanjem, uspjesima i trudom promiču razvoj Krapine. Uvjeren sam da će nagrade samo dodatno potaknuti njihov trud i rad te da će nas i ubuduće činiti ponosima – rekao je Gregurović.


Prijedlozi za dodjelu priznanja mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu Grada, a rok za prijavu je 5. studenoga. (ZI)  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba