Održava se međunarodna biciklistička utrka “Hrvatska – Slovenija“

OPREZ! Ove nedjelje privremeno će se zatvarati dionice cesta na području Huma na Sutli, Pregrade, Desinića, Tuheljskih Toplica i Klanjca

Objavljeno: 16.10.2021. zagorjeinternational

U nedjelju se održava međunarodna biciklistička utrka “Hrvatska –Slovenija“. Start utrke je točno u podne u Zagrebu, a s kraćim vremenskim razdobljima za vrijeme prolaska kolone biciklista, privremeno će se zatvarati određene dionice cesta. Utrka će kroz Krapinsko – zagorsku županiju prolaziti od 13.30 do 15 sati, a trasa je sljedeća: ulaz iz Republike Slovenije u Republiku Hrvatsku na granični prijelaz za pogranični promet Mali Tabor, Mali Tabor – Druškovec Humski – Pregrada, zatim Pregrada – Desinić, Desinić – Ravnice Desinićke – Velika Horvatska – Tuheljske Toplice, Tuheljske Toplice – Mihanovićev Dol te Mihanovićev Dol –  Kačkovec – Movrač.


– Na području Policijske uprave krapinsko – zagorske u vrijeme održavanja utrke bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost policijskih službenika i predstavnika organizacije. Pješacima savjetujemo da ne stoje na kolniku, odnosno, da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na njih ne bi naletjeli natjecatelji. Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i postupanje sukladno znacima i naredbama policijskih službenika te uputama organizatora utrke – poručili su iz PU krapinsko – zagorske. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba