U Novom Marofu započinje sanacija klizišta na cesti Madžarevo – Topličica

“Iako ovo nisu višemilijunski iznosi i veliki radovi – važna je svaka kuna koju uložimo u unapređenje infrastrukture“

Objavljeno: 16.10.2021. zagorjeinternational

Na području grada Novog Marofa izvode se brojni radovi na komunalnoj infrastrukturi, a jedan od njih je i sanacija klizišta na nerazvrstanoj cesti Madžarevo – Topličica.

Naime, gradonačelnik Siniša Jenkač potpisao je ugovor o izvođenju radova na sanaciji klizišta na nerazvrstanoj cesti Madžarevo – Topličica s predstavnikom izvođača koji je u postupku jednostavne nabave izabran kao najpovoljniji, direktorom tvrtke NIGRAD d.o.o. iz Varaždina Slobodanom Dimitrijevićem.

Vrijednost radova je 500.546 kuna s PDV-om, pri čemu ih Hrvatske vode sufinanciraju s 60 posto, a Grad Novi Marof s preostalih 40 posto iznosa. Vremensko razdoblje izvođenja radova je dva mjeseca. 

– Iako ovo nisu višemilijunski iznosi i veliki radovi, a i takvih je bilo i planira se na području grada Novog Marofa, svaka kuna koju uložimo u radove na unapređenju infrastrukture je važna. Ovo nije veliko klizište, ali je na našoj nerazvrstanoj cesti i to ćemo sada riješiti. Zahvaljujem Hrvatskim vodama jer nas veseli svaka kuna koja za projekte na području Grada Novog Marofa dolazi iz drugih izvora – poručio je Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba