U Dvoru Trakošćan i tijekom listopada besplatni kostimirano - edukativni program namijenjen predškolcima i osnovnoškolcima

DOĐITE NA NEDJELJNI “ČAJ S GROFICOM”: Dvorcem će opet zavladati krinoline, čipka, salonske cipelice, tročetvrtinski takt i ilirske budnice

Objavljeno: 16.10.2021. zagorjeinternational

Predškolci i osnovnoškolci, vratite se u doba kada su gospoda ustajala prilikom ulaska dama u prostoriju, kada se svijetle boje i cvjetni uzorci nisu nosili zimi, a svaki je pokret ruku ili lepeze imao svoje značenje. Dođite na “Čaj s groficom” svake nedjelje do 31. listopada s početkom u 15 sati u Dvor Trakošćan, kojim su ponovno zavladale krinoline, čipka, salonske cipelice, tročetvrtinski takt i ilirske budnice.

Kroz kostimirano – edukativni program u trajanju do 60 minuta, približit će se djeci bonton, ples i običaji polovice 19. stoljeća. Program je prilagođen predškolskom i osnovnoškolskom uzrastu, dakle djeci u dobi od pet do deset godina,  uz pratnju jednog roditelja te  je besplatan za sve sudionike.

Tu su i dodatne mogućnosti – besplatno kostimirano vođenje izložbom “Priča grofičinog ormara”, koje se organizira nedjeljom u 14 sati, zatim individualno kostimirano fotografiranje u retro foto kutku, nedjeljom od 12 do 17 sati te druženje i fotografiranje s groficom od 12 do 14 sati.

-Mališane ove nedjelje očekuje zanimljiva radionica kada će moći “zaviriti ispod krinoline”. Roditelji, povedite svoju djecu na Čaj s groficom i priuštite im iskustvo za pamćenje – pozivaju iz Dvora Trakošćan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba