Predstavnice DV-a "Zipkica" sudjelovale na 10. konferenciji voditelja programa “Rastimo zajedno“, a vrtić je organizirao i zanimljivo predavanje za roditelje i odgojitelje

Na temu “Pravila svjesnog odgoja“ u Zaboku je govorio poznati sociolog i pisac Bruno Šimleša

Objavljeno: 15.10.2021. zagorjeinternational

Predstavnice Dječjeg vrtića “Zipkica” iz Zaboka, ravnateljica Dijana Lovinčić Crnković, psihologinja Silvija Dugorepec, logopedinja Tamara Miletić Damjanović te odgojiteljice Ankica Arl i Karmela Herčko sudjelovale su na 10. jubilarnoj konferenciji voditelja programa “Rastimo zajedno“ u gradu Rovinju, koji se u DV-u “Zipkica” provodi od samih početaka, a za njega je vrtić dobio i priznanje.
Sva predavanja na konferenciji bila su vezana uz stručnu podršku roditeljima i različite kontekste roditeljstva. Naime, radionice u sklopu programa su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece, pa su tako na 11 radionica roditelji i voditelji bili partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju.
DV “Zipkica” je organizirao i predavanje za roditelje i odgojitelje pod nazivom “Pravila svjesnog odgoja”. Predavač je bio poznati sociolog i pisac Bruno Šimleša.

– Trudimo se u okviru ovakvih predavanja stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji mogu čuti i razmijeniti ideje o načinima odgoja i roditeljstva te dobiti nova saznanja vezana uz granice, dosljednost i pravila, što je svim roditeljima danas najveći izazov u roditeljstvu – kažu iz zabočkog vrtića. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba