Radovi vrijedni preko 1,5 milijuna kuna

U tijeku je prva faza rekonstrukcije dijela ceste Lug Zabočki, uz prugu

Objavljeno: 14.10.2021. zagorjeinternational

U tijeku je prva faza rekonstrukcije dijela ceste Lug Zabočki, uz prugu. Izvode se radovi na stacionaži na mostu preko vodotoka rijeke Krapinice do dijela iza skretanja u Vulicu.
Radove u vrijednosti 1.523.000 kuna izvodi obrt Strojni iskop – transport Zajec, a stručni nadzor tvrtka Aking, koja je ujedno i projektant. Planirani završetak radova je do kraja godine, a obuhvaćaju izradu potpornog zida prema željezničkoj pruzi, izgradnju biciklističke staze, novog kolnika i pješačke staze uz kuće s djelomičnom izgradnjom potpornih zidova na mjestima gdje se za to ukaže potreba. Planirana je i izgradnja oborinske kanalizacije te kompletna zamjena instalacija dotrajalog vodovoda. (vc)

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter