VALOVITI PAPIR DUNAPACK ZAPOŠLJAVA: Postanite dio uspješnog tima jednog od najvećih proizvođača papirne ambalaže u Europi

Traži se radnik u proizvodnji, strojar-pripravnik i mehatroničar/elektroničar

Objavljeno: 13.10.2021. zagorjeinternational

Valoviti papir Dunapack d.o.o. sastavni je dio Prinzhorn Grupe, koja zapošljava gotovo deset tisuća ljudi u 16 zemalja, a nalazi se među tržišnim liderima u reciklažnoj, papirnoj i ambalažnoj industriji. Zbog proširenja proizvodnih kapaciteta te opsega poslovanja, ovo uspješno poduzeće sa sjedištem u Zaboku traži odgovorne, otvorene i proaktivne osobe koje će se pridružiti postojećem uspješnom timu na pozicijama radnik u proizvodnji (m/ž), strojar-pripravnik (m/ž) i
mehatroničar/elektroničar (m/ž).

Opisi poslova

Radnik u proizvodnji upravlja ulagačkim dijelom stroja, provodi kontinuiranu kontrolu kvalitete ploča na ulagačkom dijelu stroja te kontrolu kvalitete finalnog proizvoda na izlagačkom dijelu stroja, bavi se paletiziranjem i identificiranjem proizvoda paletnim karticama, pružanjem pomoći prilikom podešavanja stroja, pripreme alata i tiskovnih formi, a tu su i ostali zadaci prema nalogu neposrednog rukovoditelja.
Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost tehnički smjer, usmjerenost na timski rad, osnovna računalna pismenost i motiviranost za daljnje učenje i usavršavanje.

Strojar – pripravnik upravlja strojem tipa ljepilica sukladno dnevnim proizvodnim planovima u zadanom roku i kvaliteti. Posao uključuje nadzor i provođenje sigurnosnih pravila i kontrolu upotrebe zaštitnih sredstava, organizaciju rada radnika na liniji, kontrolu količine (polugotovih i gotovih) proizvoda te nadzor i preventivno održavanje stroja u domeni odgovornosti, a sukladno dokumentaciji proizvođača i internim uputama te izvođenje potrebnih podešavanja.
Uvjeti su srednja stručna sprema, tehničkog usmjerenja, poželjno jedna godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje engleskog jezika, razvijene vještine rada na računalu – MS Office paket, usmjerenost na timski rad, izražene komunikacijske vještine i vještine donošenja odluka te spremnost na učenje i kontinuirano usavršavanje.

Mehatroničar/elektroničar bavi se poslovima industrijskog održavanja, održavanjem elektroničkih, električnih, pneumatskih i hidrauličkih uređaja i opreme, defektažom kvarova i popravkom neispravnih uređaja i opreme te kontrolom i održavanjem kontinuirane ispravnosti strojeva, sukladno tehničkoj dokumentaciji i internim planovima održavanja.
Uvjeti su srednja stručna sprema elektro usmjerenja, usmjerenost na timski rad, osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, razvijene vještine rada na računalu – MS Office paket, te motiviranost za daljnje učenje i usavršavanje.
Poduzeće za sva radna mjesta osigurava stručnu obuku te kontinuirani program stručnog usavršavanja.

Početna plaća na radnom mjestu radnika u proizvodnji kreće se od 5200 kuna neto, za strojara – pripravnika i mehatroničara od 6200 kuna neto, uz isplatu dodatka na noćni i prekovremeni rad, naknade za prijevoz, osiguran topli obrok, isplata uskrsnice, božićnice, regresa i 13. plaće uz ostale neoporezive isplate.
Ukoliko ste zainteresirani za neko od navedenih radnih mjesta, pošaljite svoju zamolbu sa životopisom, poštom na adresu: Valoviti papir Dunapack d.o.o., Trebež 2, Zabok ili elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected].

Više o poduzeću na web stranici: https://www.dunapack-packaging.com

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba