VESELI VIKEND U RADOBOJU: Održana biciklijada, a nakon nje i kestenijada

Najbrži u utrci “Rimska cesta” bili su Denis Bogović, Renata Hršak i Fran Pelin

Objavljeno: 13.10.2021. zagorjeinternational

Prošle je subote u Radoboju održana tradicionalna 13. po redu biciklijada “Rimska cesta 2021.“ koja se vozila po stazi dugačkoj 11 kilometara.
Po ruti koja se proteže radobojskim krajem i obroncima Strahinjčice, dvadesetak ljubitelja ovog sporta natjecalo se po asfaltnim, makadamskim, a dijelom i blatnim putevima.
Ovogodišnji pobjednik muške kategorije je Denis Bogović, drugo mjesto osvojio je Ivan Mihočinec, a na treću poziciju smjestio se Vjeran Skupnjak, no s obzirom na to da je bio jedan od organizatora trke, svoju je nagradu prepustio četvrtoplasiranom Ivanu Franjčecu.
U ženskoj kategoriji sudjelovale su tri natjecateljice. Prvo je mjesto osvojila Renata Hršak, drugo mjesto Marina Mihić, dok je treća bila Mihaela Dolovčak.
U dječjoj utrci dugačkoj četiri kilometra, u cilj je prvi ušao Fran Pelin, a za njim su stigli Andrey Franjčec na drugom i Domagoj Petrinjak na trećem mjestu.
Ove se godine po prvi puta vozila i nova kategorija “e-Bike“, ali nije bila natjecateljskog karaktera. U njoj su sudjelovali Damir Petrinjak, Karlo Frljužec, Miroslav Šalković, Ivan Končevski i Marko Mikša.
Po završetku utrke organizirana je okrjepa i podjela poklona svim sudionicima, a ove se godine u sklopu obilježavanja Dana općine Radoboj, u Radobojskom trnacu po prvi puta održavala i kestenijada, pa su se biciklisti pridružili događaju uživajući u vrućim kestenima i lovačkom gulašu koji je pripremilo Lovačko društva “Strahinjčica“ Radoboj. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba