3. HNL: Krapinski Zagorec se s vrućeg gostovanja u Karlovcu vratio s vrijednim bodom

Utakmica puna preokreta završila 3:3 – uz autogol protivnika, mrežu domaćina zatresli Smrekar i Pelko

Objavljeno: 12.10.2021. zagorjeinternational

Seniorska ekipa NK Zagorca iz Krapine ove je subote gostovala kod jednog od ponajboljih trećeligaša, NK Karlovca. Na karlovačkom stadionu “Branko Čavlović – Čavlek“ pod reflektorima je odigrana utakmica puna preokreta na kojoj je Zagorec uspio osvojiti jedan bod.

Zagorec je već u četvrtoj minuti prešao u vodstvo pogotkom Matije Smrekara, ali već u devetoj minuti domaćini izjednačavaju rezultat pogotkom Zvonka Pamića. U 16. minuti, autogolom protivnika, Zagorec ponovno prelazi u vodstvo, no do poluvremena je uslijedilo novo izjednačenje.

Za novo vodstvo Zagorca je u 67. minuti zabio Vanja Pelko nakon dobro odigranog kontranapada i taj je rezultat trajao do same završnice kada je Patrik Braun zaradio crveni karton, a što su iskoristili domaćini i u posljednjim trenucima izjednačavaju za konačnih 3 – 3.

Trener Damir Milinović se odlučio se za postavu Bruči – Grgić, Vučemilović – Franjić, Braun – Landripet, Majcenić A. – Strabić (od 63. Agba), Aščić (od 63. Pelko), Majcenić M. – Smrekar (od 85. Ikenna) i Hoić (od 94. Mohenski).

Novo kolo 3. HNL na rasporedu je 16. listopada kada Zagorec u Podgori dočekuje sisačku Segestu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba