Novi sportski uspjesi Olimpovaca

Iz Siska se vratili s čak 39 medalja – najuspješniji Leon Novak i Patrik Dinjar

Objavljeno: 12.10.2021. zagorjeinternational

Plivačice i plivači Plivačkog kluba Olimp -Zabok, pod stručnim vodstvom trenerice Lare Očić, u subotu su nastupili u Sisku na HPS plivačkoj ligi Regije 4, gdje je održano 1. i 2. kolo. Nastupilo je oko 250 plivača i plivačica, a održano je na malom 25 metarskom bazenu Športsko – rekreacijskog centra Sisak.

Iz trening baze ”Termi Tuhelj”, put Siska krenulo je 25 natjecatelja – Mihaela Kramarić, Vanja Bartol, Emma Horvat, Hana Blažević, Nika Lež, Franka Schubert, Nadja Gorupić, Anja Tadić, Lana Angela Gašpar, Patricia Vrhovec, Helena Dinjar, Petra Pečnik, Rita Žnidarec, Vita Galac, Petra Ljubej, Lovro Gorupić, Leon Novak, Ivan Fučkar, Enio Horvat, Niki Horvat, Patrik Dinjar, David Postonjski, Filip Postonjski, Dominik Šamec i Noa Fiket.

Olimpovci su osvojili 39 medalja, odnosno sedam zlatnih, 22 srebrne i 10 brončanih.

Najuspješniji pojedinac iz redova PK Olimp – Zaboka s osvojenih šest medalja bio je Leon Novak koji je u B kategoriji osvojio jednu zlatnu i pet srebrnih medalja. U ženskoj konkurenciji B kategorije, Vanja Bartol osvojila je jednu zlatnu medalju i tri srebrne, Emma Horvat osvojila je dvije srebrne medalje i dvije brončane, Hana Blažević jednu srebrnu medalju, dok  se u C kategoriji s osvojenom zlatnom medaljom, dvije srebrne i jednom brončanom, istakla Nadja Gorupić te Helena Dinjar osvojivši jednu zlatnu medalju, jednu srebrnu i jednu brončanu.

Uspješna je bila i Petra Ljubej u E kategoriji, koja je  osvojila jednu zlatnu medalju, dvije srebrne te jednu brončanu. Ivan Fučkar u muškoj B kategoriji, osvojio je tri brončane medalje, dok je Niki Horvat osvojio jednu srebrnu medalju.

Drugi Olimpovac po uspješnosti bio je Patrik Dinjar koji je u C kategoriji osvojio četiri srebrne medalje te jednu brončanu, dok je Noa Fiket u E kategoriji plivača, osvojio dvije zlatne medalje te dvije srebrne.

-Plivačice i plivači PK Olimp-Zaboka plivali su odlično, popravljali su svoje osobne rekorde i na primjeren način predstavljali grad Zabok, Krapinsko-zagorsku županiju i svoju plivačku bazu ”Terme Tuhelj” – poručili su iz PK Olimp Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba