VATRENO U KONJŠČINI: Incident obilježio utakmicu 7. kola 2. Županijske lige između NK Sloge i NK Đalskog. Donosimo i ostale rezultate

‘LETIO’ DVA METRA: Domaći igrači pri vodstvu gostiju 0:2 fizički napali suca i srušili ga – utakmica prekinuta u 54. minuti

Objavljeno: 11.10.2021. zagorjeinternational

Incident je obilježio utakmicu sedmog kola 2. Županijske lige između konjščinske Sloge i NK Đalskog, zbog čega je sudac Stjepan Mihaljinec iz Zaboka morao prekinuti utakmicu u 54. minuti, pri rezultatu 2:0 za goste.

Prema službenom zapisniku, u spomenutoj je minuti domaći igrač s brojem 2 (Kosovec), dok je igra bila u prekidu, odgurnuo suca utakmice, a potom je i domaći igrač s brojem 15 (Čukman) tijelom udario suca, tako da se zatrčao prema njemu i odgurnuo ga, pri čemu je sudac odbačen oko dva metra na tlo. Odmah se oko njega skupilo 7-8 igrača, glasno protestirajući na njegove odluke. Sudac je nakon toga prekinuo susret jer nisu postojali uvjeti za njegov nastavak, a zbog svoje sigurnosti nije dodijelio kartone.  

Od ostalih utakmica 7. kola, suprotstavili su se Mladost Belec i Milengrad, u utakmici koja je završila uvjerljivom pobjedom domaćina 4:0, Toplice su pobijedile Radoboj 2:0, a Vatrogasac i Desinić odigrali su izjednačeno – 2:2.  U ukupnom poretku, vodeći županijski drugoligaši su Mladost Belec i Đalski s po 13 bodova. Na trećem je mjestu trenutno Zagorec VT s 11 bodova, a slijedi ga NK Desinić s devet. Radoboj, Sloga Konjščina i NK Toplice imaju po sedam bodova, a na začelju su trenutno Vatrogasac Brezova i Milengrad, s po pet bodova.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba