OVO SE NE PROPUŠTA: Dođite u subotu na najveću jesensku manifestaciju Stubičkih Toplica!

“GLJIVARENJE V STUBAKIMA” ZABAVA JE ZA CIJELU OBITELJ: Uživajte u bogatoj gastro ponudi i glazbenom programu, a bit će tu i mađioničar te vožnja konjskim zapregama

Objavljeno: 10.10.2021. zagorjeinternational

Turistička zajednica, Radno tijelo za turizam i promidžbu općine Stubičke Toplice i udruge topličkog kraja pod generalnim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice, već tradicionalno 24. godinu zaredom organiziraju jesensku manifestaciju “Gljivarenje v Stubakima”, koja će se ove godine održati 16. listopada, s bogatim kulturnim programom i ugostiteljskom ponudom te ponudom raznih proizvoda domaćih OPG-ova i udruga topličkog kraja. Bit će tu i nastup Luke Vidovića koji će izvesti mađioničarsku predstavu “Magic show za cijelu obitelj”, s početkom u 15 sati.

U glazbenom programu nastupit će Črleni lajbeki i KUD “Lovro Ježek“ iz Marije Bistrice.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane ljubitelje prirode, odrasle i djecu, da iduće subote posjete Park vozača Pila s početkom u 10 sati.

Informacije vezane uz manifestaciju mogu se dobiti na broj 099/555 00 88 i u Turističkom uredu, na adresi Ulica Viktora Šipeka 24, Stubičke Toplice.

– Provedite ugodan dan u Parku prirode Medvednica uz bogatu gastro ponudu i eko-etno-eno sadržaje, na najvećoj jesenskoj manifestaciji Stubaka – poručuju organizatori.

Vlak sa zagrebačkog Glavnog kolodvora kreće u 7.32 sati i u Stubičke Toplice dolazi u 9.10 sati. Za goste iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz autobusom do Pile i povratak do željezničke stanice u 16 sati.

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter