Mladi zagorski borci iz KBK-a Krapina i KBK-a 'Ninja' Zabok, s kickboxing turnira u Popovači vratili se s ukupno tri zlata, tri srebra i sedam bronci

BRAVO: Antonela Cesarec i Leonardo Čvek proglašeni najboljim starijim kadetima turnira

Objavljeno: 10.10.2021. AB

Nakon duge stanke od sudjelovanja na turnirima, krenula su i natjecanja u kickboxingu. U Popovači je tako u subotu održan “Moslavac Open 2021”, kickboxing turnir na kojem su sudjelovali natjecatelji iz 21 kluba sa 154 startova. Među njima su, i to vrlo uspješni, bili i KBK Krapina i KBK ‘Ninja’ Zabok.

Krapinčanka Antonela Cesarec briljirala je tako u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kg i s tri pobjede osvojila prvo mjesto u kategoriji i pehar za najbolju stariju kadetkinju turnira. Istom se titulom okitio i Leonardo Čvek, koji je nakon prvog mjesta u light contactu do 63 kg proglašen najboljim starijim kadetom u toj disciplini. Leonardo je osvojio i srebro u point fightu. Njegova klupska kolegica, juniorka Leona Bartolin, pak je bila najbolja u point fightu u kategoriji do 55 kilograma.

Od ostalih ‘Ninja’, druga mjesta u point fightu osvojili su i Vilim Lovrečić (dječaci početnici iznad 32 kg) te Jelena Jurinec (mlađe kadetkinje početnice do 47 kg). Treća mjesta osvajali su Gabrijel Latin (stariji kadeti do 52 kg) i Andrija Anić (stariji kadeti do 63 kg), a broncom se okitila i Elena Čvek u light contactu, u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kg.

– Bio je ovo odličan vikend za Ninje. Pridružite nam se svakog utorka i četvrtka od 19 sati i petkom od 18.30 sati u novoj Sportskoj dvorani grada Zaboka. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj mobitela 098/460-179 – pozivaju iz zabočkog kluba.

Iz Kickboxing kluba Krapina sudjelovale su još Ines Petanjko i Lana Zajec iz Huma na Sutli, a ukupno su odnijele tri brončane medalje. Ines Petanjko je to bio prvi turnir, a natjecala u dvije juniorske kategorije i osvojila dvije brončane medalje, dok je isti uspjeh ostvarila Lana Zajec, u kategoriji juniorki do 60 kg. Filip Sinković iz Šemnice natjecao se u kategoriji mlađih kadeta preko 47 kg i također osvojio treće mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba