Dugogodišnja tradicija i vrhunska ponuda

Vruće akcije za hladne dane u Optici Babić povodom Svjetskog dana vida + veliko nagradno darivanje

Objavljeno: 09.10.2021. zagorjeinternational

Tradicija duga 54 godine, stručno osoblje, besprijekorna kvaliteta izrade leća i okvira za dioptrijske naočale te vrhunska ponuda sunčanih naočala raznih brendova, krase optiku i očnu optometriju iz susjedstva – Babić. Od roditelja su poslovanje preuzeli brat i sestra Babić, Ivana i Ivan, koji trenutno uspješno vode četiri poslovnice, u Krapini (Trg Ljudevita Gaja 9), Zaboku (Matije Gupca 67), Osijeku (Županijska 11) i Valpovu (Osječka 12).

Izazova ima kao i u svakom poslovanju, osobito u jeku globalne pandemije, ali Babići su uvijek okrenuti kupcima, posvećeni njihovoj dobrobiti i zadovoljstvu, dakako, zajedno sa svim zaposlenicima.

Tako su u povodu Svjetskog dana vida, koji se obilježava svake godine drugog četvrtka u listopadu, pripremili akciju koja vam, kad je pribrojimo ostalima koje su već u tijeku, ne ostavlja izbora nego da posjetite najbližu poslovnicu Optike Babić. A tek kad vam kažemo da je u tijeku veliko nagradno darivanje! No, krenimo redom.

50 posto popusta na SVE sunčane naočale

Ljeto je iza nas, ali jeste li znali da je sunčane naočale preporučljivo nositi i zimi? Naime, tijekom jeseni i zime na našim prostorima svejedno ima puno vedrih dana, a sunčane naočale zaštitit će vaše oči, smanjiti umor očiju i glavobolju, a na kraju krajeva, uvijek će vam dobro doći uz odjevnu kombinaciju. Uostalom, budimo iskreni – koliko se često događa da sunčane naočale omiljenog modnog brenda koje već dugo promatrate možete dobiti u pola cijene? Požurite, akcija traje samo do ponedjeljka, 18. listopada!

30 posto popusta na dioptrijske okvire

Postojeći okvir vam je dotrajao, oštećen je, više vam se ne sviđa ili vam se promijenila dioptrija? Sada je pravo vrijeme za novi okvir. Dođite u najbližu radnju Optike Babić sa zadnjim nalazom oftalmologa ili optometrista, posavjetujte se sa stručnim osobljem i uz narudžbu novih leća, novi okvir koji odaberete iz širokog asortimana dobivate po 30 posto nižoj cijeni.

1+1 akcija Varilux progresivnih naočala

Prestanite mijenjati naočale po potrebi i zamijenite ih jednim naočalama za sve uvjete. Varilux je progresivna leća, što znači da u sebi sadrži tri zone gledanja: blizinu, srednju udaljenost i daljinu, kroz koje gotovo neprimjetno prelazite. Kupnjom jednog para Varilux progresivnih naočala, dobit ćete još jedan par na poklon – za savršen vid na svim udaljenostima.

Besplatne leće u slučaju promjene dioptrije djeteta

Djetetu imate običaj uzimati jeftinije leće znajući da će se dioptrija brzo promijeniti? To svakako nije najbolje rješenje jer loš vid utječe na djetetove obaveze, samopouzdanje i društveni život. No, Optika Babić u suradnji s Essilorom donosi odličnu akciju koju možete iskoristiti do 31. listopada: uz kupnju Essilor Junior leća, osiguran vam je besplatan dodatni par leća u slučaju promjene djetetove dioptrije u roku od godine dana od datuma kupnje.

Besplatna kontrola vida i mjerenje očnog tlaka na vrhunskim uređajima

Stalna pogodnost koju možete iskoristiti bilo kad u Optici Babić je besplatna kontrola vida i mjerenje očnog tlaka na vrhunskim uređajima uz stručno savjetovanje s osobljem. Termin za besplatni pregled možete dogovoriti pozivom na sljedeće brojeve telefona: 049/521-010 (Zabok), 049/410-090 (Krapina), 031/201-166 (Osijek) ili 031/652-668 (Valpovo).

Sudjelujte u velikom nagradnom darivanju

Poslastica za kraj: sudjelujte u nagradnom darivanju na Facebook stranici Optike Babić i osvojite vrijedne nagrade, za nju i njega. Optika Babić daruje izradu kompletnih dioptrijskih naočala brendova Vogue (ženski okvir) i Armani Exchange (muški okvir), sa zaštitom od štetnog plavog svjetla, grebanja te s antistatičkim i hidrofobnim slojem i besplatnu kontrolu vida. Kliknite na fotografiju u nastavku kako biste pročitali uvjete za sudjelovanje. Sretno svima – i čuvajte svoj vid!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba