Iz Krakoma obavještavaju građane:

Od ponedjeljka će reciklažno dvorište u Krapini raditi prema zimskom radnom vremenu

Objavljeno: 09.10.2021. zagorjeinternational

Tvrtka Krakom obavještava građane i korisnike usluga da će se od ponedjeljka početi primjenjivati zimsko radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini, koje se nalazi na adresi Bobovje 52F.

Dakle, od 11. listopada otpad se može predavati radnim danima prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom od 10 do 17 sati, zatim u utorak, srijedu, četvrtak i petak od 9 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati. Otpad se neće zaprimati za vrijeme dnevne pauze, od ponedjeljka do petka od 12 do 12.30 sati te subotom od 10 do 10.30 sati. Nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

– Izmijenjeni raspored radnog vremena prilagođen je zimskim aktivnostima i potrebama naših korisnika. Građane podsjećamo da se u reciklažnom dvorištu preuzima sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima problematični otpad, otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti. Napominjemo da fizičke osobe s područja grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj imaju pravo na besplatno odlaganje navedenog otpada uz predočenje osobne iskaznice, a na građane apeliramo da razvrstavaju otpad, predaju ga u reciklažno dvorište te čuvaju okoliš – poručuju iz Krakoma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba