Odlukom načelnice Zagorskih Sela Ksenije Krivec – Jurak:

Objavljen natječaj za odobravanje pomoći učenicima i studentima s područja općine

Objavljeno: 06.10.2021. zagorjeinternational

Odlukom načelnice Zagorskih Sela Ksenije Krivec – Jurak, objavljen je natječaj za odobravanje pomoći učenicima srednjih škola i studentima s područja općine za školsku i akademsku godinu 2021./2022.

Prilikom prijave na natječaj, potrebno je priložiti potvrdu škole ili fakulteta o upisu na školovanje, potvrdu zaposlenih od poslodavaca ili umirovljenika o primicima u posljednja tri mjeseca, presliku svjedodžbe prethodnog razreda ili prijepis ocjena prethodne akademske godine, izjavu o članovima zajedničkog kućanstva i izjavu podnositelja da ne prima drugu pomoć, stipendiju ili kredit.

Rok za dostavu zahtjeva i potrebne dokumentacije je 25. listopada, rang lista bit će objavljena u roku od 15 dana od isteka roka za prijavu, a svi kandidati bit će pismeno obaviješteni. Potrebnu dokumentaciju svi kandidati predaju na adresu Općine, osobno ili poštom.

Prednost pri odabiru imat će kandidati kojima se prijevoz ili smještaj ne sufinancira temeljem nekog drugog akta.

Općina će također sufinancirati autobusni prijevoz unutar županije za učenike srednjih škola.

Za sve dodatne informacije možete se javiti u prostore Općine Zagorska Sela ili na telefonski broj 049/510-378, a obrasce za prijavu možete preuzeti na općinskim stranicama. (vh)    

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba