"STARA ŠKOLA KREKA": Popularna predstava Marina Ivanovića - Stoke gostuje u krapinskoj Festivalskoj dvorani

“Ovo je predstava koju treba pogledati svaki tinejdžer, kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem, ali i svaki roditelj, kako bi znao prepoznati problem u samom početku”

Objavljeno: 03.10.2021. zagorjeinternational

Predstava “Stara škola kreka“ Marina Ivanovića – Stoke stiže u Krapinu. U Festivalskoj dvorani igrat će u petak s početkom u 20 sati.

– Za predstavu je osigurana promotivna cijena ulaznice od 20 kuna kako bismo prvenstveno mladima ponudili edukativni sadržaj na ovu vrlo osjetljivu temu – poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka u vremenu od 13 do 15 sati, sat vremena prije predstave te putem sustava www.ulaznice.hr.

– Riječ je o predstavi koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz. Ovo je priča o Marinu Ivanoviću – Stoki, hrvatskom reperu, voditelju i šoumenu od kojega su svi odustali. Ali ne i njegova obitelj, ne i Bog, a on je u dubini svojeg bića znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti. I upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao, i svjetlom na kraju tunela. Ne trebamo se drogirati da bismo bili ovisnici. Ne trebamo kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi. Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan o kokainu 18 godina i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki tinejdžer kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, premda prikazuje i najcrnje trenutke jednog narkomana, ali koja se prikazuje kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz – stoji u opisu predstave.

Sve detaljnije informacije možete naći na internetskoj stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba