DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 02.10.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Kunateks d.o.o. zapošljava šivače (m/ž) u Pregradi. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 22.10. Traži se završena osnovna škola, a iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Škalec promet d.o.o. zapošljava tajnika (m/ž) u Družilovcu. Rok prijave je 11.10. Očekuje se srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Pekara Kuraž zapošljava pomoćnog pekara (m/ž). Mjesto rada je Veliki Komor, a prijave su otvorene do 11.10. Posao obuhvaća rad u proizvonji pekarskih proizvoda, a potrebna je završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Zagorski dvorac dva d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 22.10. Posao obuhvaća primanje gostiju, davanje potrebnih informacija, smještanje gostiju te stručno i ljubazno pomaganje gostima u svim uslugama vezanima za recepciju u hotelu. Provjerite više ovdje.

KTC d.d. zapošljava skladišnog radnika (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 4.10. Poželjan je položen tečaj za viljuškaristu. Potrebna je srednja stručna sprema i jednogodišnje iskustvo rada. Prijavite se.

Brailer d.o.o. zapošljava strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 20.10. Posao podazumijeva rad na održavanju strojeva i uređaja, spajanje i sastavljanje elemenata. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Krovomont Zimić, obrt, zapošljava tesara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 31.10. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

ZOU ZAGI traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 4.10. Poslodavac nudi primanja do 7.000 kuna, a iskustvo nije potrebno. Aplicirajte.

Grupa Studio d.o.o. zapošljava asistenta logistike (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 15.10. Posao uključuje poslove kontrole kvalitete i pakiranja proizvoda te razne poslove u skladištu vezane uz logistiku, špediciju i nabavu. Prethodno radno iskustvo nije presudno. Detalje provjerite ovdje.

Caffe bar Centar Pub zapošljava konobara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 3.10. Potrebna je osoba za stalni radni odnos, sa minimalno završenom srednjom školom. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba