Dobitna srećka nađena mu je u džepu

Osvojio 45 tisuća dolara na lutriji, pa se utopio

Objavljeno: 02.10.2021. zagorjeinternational

Gregory Jarvis (57) iz Casevillea u američkoj saveznoj državi Michigan na lutriji je osvojio 45.000 dolara, ali nagradu nikad nije uspio podići jer je u međuvremenu poginuo.

Slučajna prolaznica je na privatnoj plaži uočila tijelo nepoznatog muškarca koje je izbacila voda, a policija je ubrzo potvrdila da se radi o Jarvisu, prenosi 24 sata.

– Mislimo da je krenuo vezati svoju brodicu i u tom trenutku se okliznuo, pao i udario glavom i na taj način završio u vodi – rekao je šef policije Kyle Romzek.

Obdukcija je kasnije i potvrdila da se Jarvis utopio nakon što je udario glavom, a među stvarima koje je imao kod sebe, pronašli su i dobitnu srećku.

Naime, Jarvis je morao pričekati s isplatom jer mu je kartica socijalnog osiguranja istekla i čekao je da mu stigne nova, no to ga nije spriječilo da u klubu u kojem je odigrao igru “Keno“ i osvojio glavni zgoditak, tjedan dana nakon osvajanja nagrade, sve počasti pićem.  

– Jako ljubazan i drag čovjek, dolazio je ovamo često. Rekao je da će iskoristiti novac da ode posjetiti sestru i oca u Sjevernu Karolinu – rekla je vlasnica kluba.

Dobitna srećka predana je Jarvisovoj obitelji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba