Na svečanosti povodom Dana policije

Krunoslav Ivanušec, interventni policajac PU krapinsko – zagorske, primio “Vučedolsku golubicu” kao nagradu za iznimnu predanost poslu

Objavljeno: 30.09.2021. zagorjeinternational

Na Policijskoj akademiji u Zagrebu je povodom blagdana svetog Mihovila održano svečano obilježavanje Dana hrvatske policije.  
Središnji dio svečanosti bila je podjela nagrada i priznanja pojedincima i skupinama koji su se u protekloj godini svojim predanim načinom rada posebno istaknuli.
Među njima je i Krunoslav Ivanušec (IJP Zlatar), interventni policajac Policijske uprave krapinsko – zagorske, koji je primio “Vučedolsku golubicu”.
Ova se nagrada, kako je rečeno, dodjeljuje onima koji su motivacija i uzor drugima, onima čija psihofizička sprema i snaga, osim u svakodnevnom radu, dolazi do izražaja i na mnogim natjecanjima, onima čija postignuća pridonose promociji ugleda policije i promociji policijskog zvanja.
– Hrvatski su policajci kroz brojne donacije i razne humanitarne i preventivne akcije pokazali veliko srce, empatiju i čovječnost i to za one najpotrebitije. Nasuprot tome, nimalo razumijevanja nismo imali za sve one prekršitelje zakona koji svojim djelovanjem ugrožavaju mir i sigurnost te potkopavaju stabilnost naše države – istaknuo je glavni ravnatelj policije Nikola Milina, piše portal Nizagorjemalo.hr.
Domaćini svečanosti bili su potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te glavni ravnatelj policije Milina, a cjelokupna svečanost organizirana je uz poštivanje epidemioloških mjera. (ZI)  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba