Odlučila je uzeti stvar u svoje ruke

PALA JE I MUŠKA SUZA: Nogometaša nakon utakmice zaprosila dugogodišnja djevojka

Objavljeno: 28.09.2021. zagorjeinternational

Nakon još jednog u nizu poraza svog kluba, španjolskog četvrtoligaša Toleda, nogometaš Ruben Moreno zajedno je s razočaranim suigračima išao prema svlačionici, kada je doživio pravo iznenađenje.

Iako je to najčešće “muški posao“, njegova se djevojka Claudia u jednom trenutku spustila na travnjak nakon utakmice, kleknula pred Morena s prstenom u ruci i zaprosila ga, prenosi 24 sata.

Nogometaš je pustio i suze radosnice dok je u naručju držao njihova sina. Nakon što se uspio malo pribrati, potvrdno je odgovorio na postavljeno pitanje, a potom je stigao i poljubac, pa su novopečeni zaručnici dobili gromoglasan pljesak. Par je inače u dugogodišnjoj vezi, žive zajedno i imaju dijete.  

Moreno (33) igra na poziciji napadača i cijelu karijeru je proveo u španjolskim niželigašima. Za CD Toledo, koji se natječe u četvrtoj španjolskoj ligi, nastupa već tri godine, a klub je ove godine uvjerljivo posljednji na tablici s nula bodova i gol razlikom 1- 8.

Unatoč porazu i položaju na ljestvici, ovaj dan će ipak biti posebno urezan u sjećanje ovog para. 

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter