ČESTITKE ZAGORSKIM PLAVCIMA! U Puli održan 11. Memorijal 'Šime Buzov', natjecanje prometnih policajaca u vožnji spretnosti

Vinko Pavić i Kristijan Osredečki iz PPrP Krapina, u konkurenciji 40-ak najboljih policijskih motociklista, ekipno treći u Hrvatskoj

Objavljeno: 27.09.2021. alenbrodar

Policijski službenici Postaje prometne policije Krapina, Vinko Pavić i Kristijan Osredečki, na natjecanju prometnih policajaca u vožnji spretnosti, 11. Memorijalu ‘Šime Buzov održanom u Puli, u ekipnoj konkurenciji zauzeli su odlično treće mjesto. 

Uoči Dana policije, i ove se godine okupilo 40-ak najboljih policijskih motociklista, po dva iz svake policijske uprave i dva iz Mobilne jedinice prometne policije. Natjecanje je održano u organizaciji Službe za sigurnost cestovnog prometa Uprave policije i Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije, a i ove godine svoju podršku organizaciji dala je Policijska uprava istarska. Policijski službenici su pokazali svoja znanja i vještina na posebno priređenom poligonu, a provjeravala se i pravilna upotreba motocikla i propisne zaštitne opreme, kao i dobra psihofizička pripremljenost policijskih motorista, a cilj je bio u što kraćem vremenu i sa što manje negativnih bodova proći poligon.
Natjecanje se odvijalo pojedinačno i ekipno, a u konkurenciji pojedinačno, prvo mjesto osvojio je Denis Brajković iz PU istarske, drugo mjesto pripalo je Ivanu Bosancu iz PU požeško-slavonske, dok je treći bio Daniel Tonković iz Mobilne jedinice prometne policije. U ekipnoj konkurenciji, najbolja je bila ekipa iz PU istarske (Denis Brajković i Pejo Mandir), drugo mjesto osvojila je Mobilna jedinica prometne policije (Daniel Tonković i Andrej Pavić), a treća je bila ekipa PU krapinsko – zagorske (Vinko Pavić i Kristijan Osredečki).

Pehare najboljim sudionicima natjecanja uručila je Josipa Buzov, supruga tragično poginulog Šime Buzova, po kojem natjecanje od 2015. godine nosi ime. Radi se o policijskom službeniku PU splitsko-dalmatinske, koji je 26. rujna 2014. godine smrtno stradao u prometnoj nesreći kod Starigrada, putujući službenim motociklom na natjecanje u Pulu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter