Povodom Međunarodnog dana starijih osoba

U zabočkoj Gradskoj galeriji u petak predavanja i zanimljive radionice za osobe u ‘zlatnim godinama’

Objavljeno: 27.09.2021. zagorjeinternational

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada, Grad Zabok i Ustanova za zdravstvenu njegu Vlatke Mrzljak, organiziraju aktivnosti za osobe treće životne dobi. 

Predavanja o zanimljivim temama održat će se u Gradskoj galeriji Zabok. Prvo predavanje “Zdravo stanje i kvaliteta življenja osoba starije životne dobi“ održat će medicinska sestra Vlatka Mrzljak s početkom u 11 sati. Od 11.30 sati održat će se radionica pod nazivom “ Utjecaj svakodnevnog kretanja i vježbanja na kvalitetu života osoba starije životne dobi“, koju će voditi prvostupnica fizioterapije Josipa Gerić. 

Za sve okupljene pripremljena je i užina, a na događanju će se poštovati sve epidemiološke mjere. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter