Tijekom vikenda na zagorskim prometnicama zabilježeno sedam prometnih nesreća, od kojih se najteža dogodila u Budinščini

TEŠKO OZLIJEĐEN 28-GODIŠNJAK: Izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u betonski most

Objavljeno: 27.09.2021. admin

Policijski službenici PU krapinsko – zagorske tijekom vikenda obavili su očevide sedam prometnih nesreća, od kojih se najteža dogodila u subotu u Budinščini. Naime, 28-godišnjak je upravljao osobnim automobilom te je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, pri čemu je sletio van desnog ruba kolnika, nakon čega se automobil nastavio nekontrolirano kretati te je prednjim dijelom udario u betonski propusni most. Vozač je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje je utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede.

Šest prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Selnu zbog nepropisnog mimoilaženja, Poznanovcu zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika, zatim u Stubičkim Toplicama zbog nepropisnog pretjecanja, Đurmancu uslijed nedržanja vozila sredinom obilježene prometne trake, Mariji Bistrici, zbog nedržanja potrebitog razmaka između vozila te u Krapini uslijed neprilagođene brzine, a tom vozaču izmjereno je i 1,23 promila alkohola u organizmu.
 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba